Campagne Oktober Boerenkaasmaand 2020

De avonden worden langer, we steken de kaarsjes weer aan en zoeken binnen de gezelligheid op. Het is herfst. En daar hoort een lekker kaasplankje bij. Mét ambachtelijke kaas, gemaakt op de boerderij. Er zijn in Nederland nog maar 250 boeren die kaas op hun eigen boerderij maken. Dat maakt deze kaas wel heel bijzonder. Bovendien is elke kaas, gemaakt op de boerderij, uniek en gemaakt met liefde. Daar kun je van blijven proeven!

Zeg het met een kaartje

Speciaal voor de Oktober Boerenkaasmaand ontwikkelde de makers van Landleven Magazine een ansichtkaarten set met vrolijke kaarten voor ieder bijzonder moment. Hoe leuk om in een tijd waarin je elkaar wellicht wat minder vaak ziet te verrassen met een handgeschreven boodschap? Je ontvangt de ansichtkaarten bij aankoop van 500 gr kaas, gemaakt op de boerderij, van 28 september tot en met 31 oktober.

Win 10kg kaas

We hebben ook nog een leuke winactie voor je! Wij geven onder onze nieuwsbriefabonnees vijf kazen van maar liefst 10 kg weg. Daar kun je wel even van smullen met de hele familie! Meld je aan voor de nieuwsbrief via boerenkaasmaand.nl en wie weet leveren we zo’n prachtige kaas bij jou thuis af.

Scoren maar!

Ga jij een stuk kaas, gemaakt op de boerderij, scoren? Er is altijd een verkooppunt bij jou in de buurt. Wil je weten waar precies? Via onze website boerenkaasmaand.nl kun je gebruik maken van onze handige postcodechecker. Zo weet je precies waar je moet zijn voor de allerlekkerste kazen. Ontdek de smaak van pure traditie!

Weetjes_over_kaas_gemaakt_op_de_boerderij_boerenkaasmaand

Weetjes over kaas gemaakt op de boerderij

Dat er ontelbaar veel soorten kaas bestaan, kaas van de boerderij altijd ambachtelijk wordt gemaakt en dat kaas heel erg lekker is, hoeven we...

Lees verder

Volg Ons

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op één van de vijf 10KG kazen, gemaakt op de boerderij!

  • Marketingtoestemmingen Boerenkaasmaand is een initiatief van de Bond van Boerderij Zuivelbereiders. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Boerenkaasmaand, ga je er automatisch mee akkoord dat de Bond van Boerderij Zuivelbereiders je ook op de hoogte houdt van hun andere campagnes.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.