Doe je mee?

Wij zijn als uw kaashandel – sponsor van de Oktober Boerenkaasmaand – heel erg enthousiast om onze boerenkazen de aandacht te geven die het verdient. Maar we kunnen het niet alleen. U bent als verkooppunt minstens zo’n belangrijke schakel bij de verkoop van al die heerlijke kazen, gemaakt op de boerderij. Als u € 50 bijdraagt, zal de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders uw kaasverkooppunt noemen in een Facebookpost en die adverteren in de stad/buurt van uw kaasverkooppunt. Zo weten de consumenten dat ze deze heerlijke boerenkazen bij u kunnen kopen.

Doe mee voor maar € 50 (excl. BTW) en maak van de Oktober Boerenkaasmaand én uw eigen kaasverkopen een groot succes!

Verkooppunten formulier

Persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de campagne Oktober Boerenkaasmaand. Wij verstrekken uw persoonsgegevens niet aan derden zonder uw toestemming, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak of als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst tussen u en Boerenkaasmaand.nl

Voorbeeld advertentie

Oktober is dé Boerenkaasmaand bij <Naam kaasspeciaalzaak> in <Plaats>.😍🧀

De avonden worden langer, we steken de kaarsjes of open haard weer aan en zoeken binnen de gezelligheid op. Het is tijd voor kaas met beleving: gemaakt op de boerderij en gemaakt om te delen. Proeven? Ga langs bij <Naam kaasspeciaalzaak> en ontdek de rijpe smaak van pure traditie.

[Knop] Meer info

[Campagnevideo 1]